Concaver

Concaver staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding en strakke ontwerpen. 

 

Neem voor de mogelijkheden voor jouw wagen contact met ons op.

CVR1

Concaver CVR1 Wheel is een product dat gericht is op bestuurders die hun uniekheid en dynamiek willen benadrukken. Dit wiel is echter meer dan alleen esthetiek - het Hybrid Forged-productieproces zorgt ervoor dat het lichgewicht, duurzaam en betrouwbaar is

Verkrijgbaar in 19″, 20″, 21″, 22″, 23″

CVR2

Het uiterlijk en de afwerking maakt het Concaver CVR2 wiel tot een ideaal aanbod voor klanten die willen dat hun auto sportiviteit uitstraalt. Het meerlaagse oppervlak van het wiel geeft het diepte en karakter dat niet veel alternatieven kunnen evenaren.

Verkrijgbaar in 19″, 20″, 21″, 22″

CVR3

Concaver CVR3 onderscheidt zich door zijn roofzuchtige, wendbare ontwerp gecombineerd met het minimalisme. Ondanks zijn subtiele vorm biedt het CVR3-wiel buitengewone duurzaamheid met behoud van een laag gewicht. Het is gericht op klanten die waarde hechten aan vloeibare dynamiek en tijdloze elegantie.

Verkrijgbaar in 19″, 20″, 21″, 22″

CVR4

CVR4 is een nieuwe kijk op het klassieke meerspaaks wiel. Verbeterd met een modern design en opgefrist met rijke details op elke oppervlaktelaag, past CVR4 wiel in de nieuwste autotrends, terwijl het een interessant alternatief is voor diegenen die graag vasthouden aan bewezen oplossingen.

Verkrijgbaar in 19″, 20″, 21″, 22″

CVR5

CVR5 is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om het unieke karakter van hun auto te benadrukken. De Hybrid Forged-technologie biedt hen alle voordelen op de weg van hun soortgenoten, gecombineerd met een gedurfd ontwerp waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa.

Verkrijgbaar in 19″, 20″, 21″, 22″

Custom Finishing

Afspraak maken of meer informatie