Service

Op deze pagina kun je terecht voor vragen over ons bedrijf en over onze webshop.

Betaalmethoden

Betalingen via onze website worden afgehandeld via onze betaalprovider Mollie. Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Sofort Banking
  • Bankoverschrijving

Bedrijfsgevevens

AMPerformance
Wechelsebaan 141A
2275 Turnhout – België

Mobiel: +32 (0)14 15 16 45
Telefoon: +32 3 361 17 29
Email: [email protected]

BTW nr. BE0696712693

Verzending

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging en gaan wij voor je aan de slag. Omdat wij een hoop verschillende soorten producten verkopen, werken wij samen met verschillende transporteurs. Kleine pakketten worden doorgaans verzonden via BPost, grotere pakketten kunnen worden verstuurd met DHL, GLS of een andere koerier.

Wij laten je op voorhand altijd weten wanneer je jouw pakket kunt verwachten. Sommige artikelen hebben een levertijd die langer is dan gebruikelijk, ook hiervan proberen wij jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Je bent uiteraard ook steeds welkom om jouw bestelling af te komen halen, neem hiervoor contact met ons op.

Retour en Garantie

De wettelijke garantie van 2 jaar is van toepassing op alle producten geleverd door AMperformance, met uitzondering van tweedehands producten. Ontdek je een gebrek in een van onze producten neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij proberen het probleem samen met je op te lossen.

Retouren zijn uiteraard mogelijk, je hebt wettelijk gezien recht op herroeping van de overeenkomst binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Let wel op dat dit niet geldt voor bestellingen ‘op maat’ zijn of producten die zijn gekocht bij ons in de werkplaats.