Werkplaats

In onze garage in Lille kunt u altijd terecht voor regulier onderhoud maar ook maatwerk oplossingen of montage van uw performance onderdelen.

Of bel naar +32 474 12 55 00

Heeft uw wagen een onderhoud nodig? Neem vandaag nog contact met ons op. Via Facebook, WhatsApp of bel naar +32 474 12 55 00

Heeft u een probleem met uw wagen en bent u op zoek naar een goede, betrouwbare en onafhankelijke garage in Lille, Gierle of Poederlee of (ver) daarbuiten? In onze werkplaats helpen wij u graag verder.

Preventief onderhoud is op termijn economisch altijd de meest verstandige keuze. Want, eerlijk is eerlijk; autorijden is al duur genoeg en een dure rekening komt zelden goed uit.

De uurtarieven bij officiële dealers en concessiehouders zijn hoog en zijn vaak enkel interessant voor (zeer) jonge auto’s die nog een fabriekswaarborg hebben.

Het werkplaatstarief van AMperformance ligt aanzienlijk lager dan bij een gemiddelde concessiehouder. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact met de klant en proberen wij u altijd zo goed én voordelig mogelijk te helpen.

Gratis herfstcheck

Tijdelijk krijgt u bij een onderhoud in onze garage een gratis herfstcheck.
Zijn de vloeistoffen op peil? We meten de accu door. Checken het bandenprofiel. Banden op de juiste spanning. Inspectie van remblokken. Ga in de herfst veilig de weg op!
TIJDELIJKE ACTIE
Scroll naar top

Afspraak maken of meer informatie